Make your own free website on Tripod.com
1. Bierpulschuiven

2. Leutbroekenpuzzel

3. Gedachtenlezende computerBierpulschuiven

Het is bij dit spel de bedoeling om iedereen te voorzien van bier en de lege glazen in ontvangst te nemen. Dat moet te doen zijn, toch?

Start

Om te beginnen, klik je op Start. Op de eerste schermpje klik je op "Run this program from current location/Van huidige locatie starten" en dan OK. De computer haalt dan het spelletje op en zet het tijdelijk op je computer. Als er vervolgens gevraagd wordt of je wilt installeren en spelen "install and run" kies je voor Ja. Het spel verschijnt dan op je scherm en je kunt beginnen.

Een korte gebruiksaanwijzing voor degenen wiens Scandinavisch niet meer zo goed is:

F1             Beginnen
Spatiebalk             Bier aangeven
Pijltje omhoog/omlaag             Lopen

P.S. Bij game-over vraagt de computer of je de hoogste score wilt doorgeven via internet.Puzzel C.V. De Leutbroeken!

boven
links
r1c1 r1c2 r1c3 r1c4
r2c1 r2c2 r2c3 r2c4
r3c1 r3c2 r3c3 r3c4
r4c1 r4c2 r4c3 r4c4
rechts
onder

Aantal Stappen :
Lijn
Uitleg
Het is eigenlijk een heel erg makkelijk spelletje, een schuifpuzzel. Een afbeelding van een Leutbroek is verdeeld in 16 stuks (als je niet alle stukjes kunt zien, druk dan op Refresh/Vernieuwen, zodat het plaatje opnieuw kan laden).
Door een druk op de knop "Beginnen" worden alle 16 stukjes van de puzzel door elkaar gehusseld. Hierna zal het stukje wat uiteindelijk linksonder hoort te zitten verdwijnen. Het is de bedoeling om alle stukjes op de juiste plaats te krijgen. Het open stukje hoort dus linksonder te zitten.
 
Bediening
Door op het stukje te drukken wat na het lege vlakje moet, verwisselen deze twee stukjes van plaats. Hierdoor kan de puzzel opgelost worden. Let op, nadat je geklikt hebt, kan het even duren voor de de stukjes ziet verwisselen. Heb dus even geduld.
 
Lijn 
Met dank aan Chris Kamps van C.V. Ge Kunt Me Wâ


Gedachtenlezende computer

Natuurlijk gelooft u niet dat een computer weet wat u denkt. Test het!